dimecres, 16 de maig del 2012

Lesió de Ricky

Aquest video que insertare és un video de la lesió de Ricky Rubio, on estava ajudant a un company a defensar a Bryan, cuan se'l va emportar Bryan per davant i ell va caure.
Després de saber que Ricky Rubio tenia un trencament de lligaments de el genoll esuqerra, també van saber que no podria jugar els jocs olimpics i que en tenia per 8-9 mesos.

La lesió den jove va ser cuan va voler anar a defensar el jugador dels Lakers, ja que va voler ferl-hi la falta personal ja que anaven perden de 3. Es va lesionar els 16 segons avans de acabar el partit i el final els Lakers van guanyar els Timberwolves per 102 a 105.

Per marxar de la pista va necessitar ajuda ja que no podia caminar. Tot i això Ricky Rubio va confirmar a una roda de premsa que intentara que la lesió es curi molt més ràpid de l'imprevist i que cuan torni a jugar estarà igual que avans de lesionar-se, al màxim!














1 comentari:

  1. Espero que en Ricki es recuperi el mes rapid posible! Es un gran jugador que ha arribat molt lluny i aixo no el pot parar. Per cert la noticia esta molt ben redactada i el video ajuda molt, aixi pots veure com va passar la lesió.

    ResponElimina